+381 11 324 53 69 office@zecevic-lukic.com

O nama

Zečević & Lukić

Advokatska kancelarija Zečević & Lukić se nalazi u Beogradu i predstavlja vodeću advokatsku instituciju u Srbiji. Ova kancelarija se bavi širokim spektrom pravnih usluga, uključujući poslove iz oblasti korporativnog, tržišnog, građanskog i krivičnog prava. Tim kancelarije čine iskusni i kvalifikovani advokati, koji imaju izuzetno bogato iskustvo u rešavanju složenih pravnih pitanja i zastupanju svojih klijenata u sudovima i pred regulatornim organima kako u Srbiji tako i u inostranstvu.

Osnovana 1984. godine, danas je jedna od vodećih domaćih advokatskih kancelarija.

Zečević & Lukić se postavljaju kao partneri svojih klijenata. Zahvaljujući svojoj pravnoj ekspertizi, razumevanju poslovnih potreba i iscrpnom poznavanju brojnih oblasti prava, Zečević & Lukić su u mogućnosti da u kratkom roku klijentima pruže jasnu analizu i praktična, svrsishodna rešenja za njihove probleme.

Pored toga, kao rezultat dugogodišnje saradnje sa nekim od vodećih svetskih advokatskih kancelarija, Zečević & Lukić su u mogućnosti da svojim klijentima pruže izvrsne kontakte sa pravnim eksperatima i van granica Srbije.

Cilj kancelarije je da pruži najviši nivo stručnosti i pravne pomoći svojim klijentima, kako bi se zaštitili njihovi interesi i ostvarili njihovi ciljevi. Tim kancelarije je posvećen i spreman da pruži neophodnu podršku i savet svojim klijentima u svakom trenutku.

Ukratko, Advokatska kancelarija Zečević i Lukić predstavlja jedinstven spoj stručnosti, iskustva i posvećenosti u oblasti prava, što joj omogućava da uspešno rešava najzahtevnije pravne probleme i zastupa svoje klijente.

Očekujte od nas:

- da ćemo učiti o vašem poslovanju,
- da ćemo tražiti rešenja za vas,
- da ćemo vam uvek biti na usluzi,
- da ćemo vas efikasno zastupati.

Naš tim

Partneri

Slobodan Zečević

Stariji partner

Novak Lukić

Stariji partner

Mirjana Kovačević

Partner

Advokati

Željko Šćepanović

Advokat

Olga Veselinović

Advokat

Maja Dokmanović

Advokat

Da li Vam je potreban pravni savet?

Tu smo da Vam pomognemo. Pozovite nas: +381 11 324 53 69

office@zecevic-lukic.com | Pon-Pet 09:00-17:00